Полтава Інформ

115 бригада ЗСУ: Увага, працює артилерія!

329582 ПЕРЕГЛЯДІВ

На прифронтових ділянках України вже понад рік героїчні бійці ЗСУ захищають наші землі. Щодня там бої не на життя, а на смерть, де кожна хвилина може бути останньою. Однак, наші хоробрі та сильні герої не бояться ризику вони повні мужності та впевненості, адже знають, що вони на своїй землі, за ними правда і, обов’язково, перемога.

В короткі, але такі бажані хвилини тиші, наші хлопці радо діляться новинами з фронту, розповідаючи та показуючи справжню картину того, що відбувається саме зараз і саме там. Військові 115-тої бригади охоче розповідають про себе, показують свої професійні досягнення й з посмішкою на обличчях та вірою у найкраще, передають вітання рідним та кожному.

Так 1-ша батарея 1-ого артилерійського дивізіону 115-тої окремої механізованої бригади Збройних Сил України продемонстрували справжні кадри бою, де вони уміло працюють на артилерійській установці. Вже далеко не вперше нам відомо про силу й міць артилерії, а саме завдяки хлопцям, можливо побачити, почути та відчути цю зброю і зрозуміти, наскільки вона гучна й руйнівна. Окрім кадрів відпрацювання по ворожим цілям, наші бійці розповіли про себе, зокрема перші дні війни, знайомство при початку служби та перші бої.

Олександр – один із бійців бригади, розповів, що раніше проходив службу у національній поліції. На завершення його кар’єри припало вторгнення ворожої країни й тому, одразу після звільнення, він добровільно пішов до територіального центру комплектування, де й отримав повістку. А вже 3 квітня відбувся перший виїзд на бойове завдання, починаючи з Кремінної, а потім Сєвєродонецьку, Лисичанську, Сіверську, Мар’янки та Авдіївського напрямку.

Інший військовий, на ім’я Василь, дізнався про війну перебуваючи у Парижі. Відразу ж повернувшись до України, він відправився на передову як доброволець, вступивши до лав ЗСУ й ставши частиною 115-тої бригади.

Як і двоє попередників, переважна частина колективу почали свій шлях з формування підрозділу і, на даний час, є досвідченими майстрами своєї справи. Вони були в пекельних точках фронту і, що є найдивовижнішим, завжди виходили з боїв без втрат. Кожен з них задоволений керівництвом та з посмішками жартують про те, що їхній командир позивний «француз», адже приїхав на захист України із Франції.

Не дивлячись на гучні вибухи неподалік, вони продовжили ділитися кумедними історіями, жартами та думками. Прислуховуючись до вибухів, вони здатні відрізнити боєприпаси та відстань, що теж є частиною отриманого досвіду. І лише команда «до бою», в одну мить змусила бійців повернутися до зброї й розпочати виконання бойового завдання: отримати координати, навести приціл і відпрацювати, знищити ворога.

Віримо у сили наших героїв та бажаємо їм і надалі виходити із поля бою без жодних втрат. Слава Україні та нашим воїнам Збройних Сил України! І пам’ятаймо, де працює артилерія, там ворогу життя не буде!

Теги: 115 бригада ЗСУ

© 2020 poltava-inform

Мої відео