Полтава Інформ

Оля Полякова та 100 інших мітингарів прагнуть припинити дискримінацію за бізнес-ознакою

Оля Полякова та 100 інших мітингарів прагнуть припинити дискримінацію за бізнес-ознакою
25721 ПЕРЕГЛЯДІВ

Представники музичної індустрії вийшли на мітинг біля Кабінету Міністрів в знак протесту вибіркових карантинних обмежень та дискримінації організаторів концертів.
Мітинг відбувся 3 вересня за участі близько 100 осіб. Серед зірок Оля Полякова, Alina Pash, Alyona Alyona, YUKO, виконавець з гурту "Агонь" та інші представники музичної індустрії. Модераторами заходу були ведучі Андрій Джеджула та Михайло Ясинський. На думку співачки та ініціаторки мітингу Олі Полякової, українському шоу- бізу бракує згуртованості, через це мітинг підтримали не всі зірки.
Головна вимога мітингувальників - отримати дозвіл від Верховної Ради на можливість працювати та створити умови, за яких музична індустрія виживе, а не западе зовсім.
Протестувальники принесли з собою плакати з написами: "Карайте винних, а не всіх поспіль", "Ми проти дискримінації", "Кабмін, не порушуй конституцію".
Також українська співачка Оля Полякова з іншими мітингарями у своєму проханні, підписаному під стінами Кабміну, просить не забороняти концерти, а дозволити проводити їх для усіх однаково з певними карантинними обмеженнями. Вона вимагає, щоб у новому законі були чітко прописані умови, закон був прозорим, а дискримінація за бізнес-ознакою припинена.

Теги: Шоу-бізнес

© 2020 poltava-inform

Мої відео