Полтава Інформ

У Дніпрі 200 поліцейських контролюють дотримання карантинних заходів у зонах відпочинку

У Дніпрі 200 поліцейських контролюють дотримання карантинних заходів у зонах відпочинку
260226 ПЕРЕГЛЯДІВ

З 3 квітня поліцейські, військовослужбовці Національної Гвардії України, курсанти та працівники муніципальної варти патрулюють парки, сквери, дитячі майданчики та прибережні зони. Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області.

До 24 квітня у Дніпрі територію парків, скверів, дитячих майданчиків та прибережних зон огородили спеціальними стрічками, а на входах встановили оголошення про заборону відвідувати ці об’єкти. Понад 200 правоохоронців наразі патрулюють ці зони відпочинку, аби забезпечити громадську безпеку та порядок, дотримання умов та обмежень карантину.

На період карантинних заходів поліцейські несуть службу у посиленому режимі та закликають громадян бути свідомими, не ігнорувати встановлені обмеження та залишатися вдома.

Загалом від початку карантину в країні відкрито 35 кримінальних проваджень: 21 — за порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням та 14, які пов’язані з порушенням карантинних заходів.

Також складено 3421 адміністративний протокол за статтею 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

© 2020 poltava-inform

Мої відео