Полтава Інформ

«Крім замаху ще й вбивство: поліція Київщини повідомила про підозру Олексію Волкову»,-Андрій Нєбитов

357961 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Крім замаху ще й вбивство: поліція Київщини повідомила про підозру Олексію Волкову»,-Андрій Нєбитов

«19 травня працівники слідчого управління поліції Київщини за процесуальним керівництвом Київської обласної прокуратури повідомили громадянину Волкову про підозру у скоєнні умисного вбивства у Солом’янському районі міста Києва 13 квітня 2016 року»,-розповів очільник поліції Київщини.

Нагадаємо, що 22 вересня 2020 року поліція затримала 46-річного киянина, який приїхав до дачного будинку у селі Нижня Дубечня разом із молодою жінкою. Під час сварки зловмисник схопив дерев’яну биту та почав наносити удари по голові і тілу дівчини. В результаті жінку у тяжкому стані доставили до лікарні та діагностували численні забої та переломи ребер, кінцівок, а також травми голови.

Тоді затриманому повідомили про підозру за замах на вбивство жінки, суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою. Дотепер чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Поліцейські встановили, що зловмисник, починаючи з 2012 року, зустрічався з жінками і жорстоко поводився з ними. Є свідчення потерпілих про насильницьку поведінку чоловіка відносно них.

Під час розслідування стало відомо про ймовірну причетність чоловіка до вбивства 35-річної киянки у 2016 році у Солом‘янському районі столиці.

«За ініціативою поліції Київської області ця справа прокуратурою було передана саме нашим слідчим. В результаті проведення слідчо-оперативних дій здобуто численні докази і саме 19 травня Олексію Волкову повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України»,-додав очільник поліції Київщини.

За скоєне чоловікові загрожує до 15 років ув’язнення.

Теги: #поліція #поліціяКиївщини
Автор: МВС Київ

© 2020 poltava-inform

Мої відео