Полтава Інформ

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 31 грудня 2020 року

173531 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слава Україні!
Протягом минулої доби, 30 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано п’ять порушень режиму припинення вогню.
Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» поблизу населеного пункту Авдіївка, збройні формування Російської Федерації кілька разів відкривали вогонь в бік українських позицій з гранатометів різних систем, а неподалік Старогнатівки – з великокаліберного кулемета.
Ввечері противник активізувався і в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ». Так, з метою виявлення чергових вогневих засобів російсько-окупаційні війська вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї біля Попасної.
На решті ділянок відповідальності наших підрозділів спостерігалася тиша. Серед українських воїнів бойових втрат та поранень немає.
На обстріли противника українські захисники відкрили вогонь у відповідь. Про факти порушень режиму припинення вогню збройними формуваннями Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.
Від початку поточної доби, 31 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. Так, в районі населеного пункту Старогнатівка ворог відкривав вогонь з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї.
Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами.
Слава Україні!
ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ
У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.
Так, минулої доби, 29 грудня, представники Національної поліції України зі складу ОС зафіксували 74 адміністративних правопорушень. Підрозділами поліції зведених загонів перевірено 5294 транспортних засоби та 4902 особи. Також було затримано 1 особу, яку підозрюють у причетності до збройних формувань Російської Федерації та її найманців.
Минулої доби через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» на тимчасово окуповану територію України прослідувало 729 осіб, на підконтрольну Україні територію прибуло 438 осіб.
Слава Україні!

© 2020 poltava-inform

Мої відео