Полтава Інформ

Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 14 грудня 2020 року

187852 ПЕРЕГЛЯДІВ

#ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation #daily_statement
Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 14 грудня 2020 року
Слава Україні!
Від початку поточної доби, 14 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил спостерігалася тиша. Проте надвечір було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню збройними формуваннями Російської Федерації. По позиціях українських захисників неподалік населеного пункту Шуми ворог вів вогонь із ручних протитанкових та підствольних гранатометів.
Постріли були неприцільними та не несли загрози життю наших воїнів, тому вогонь у відповідь вони не відкривали. Проте знаючи підступність противника, наші захисники завжди перебувають напоготові до можливих провокацій ворога – зброя начищена, пильність не втрачаємо. Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає.
У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Сьогодні сапери ДСНС розмінували майже 2 гектари території та передали на знищення 44 вибухонебезпечних предмети.
Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами.
Слава Україні!

ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ
Минулої доби, 13 грудня, на ділянках відповідальності наших бригад з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 9 порушень режиму припинення вогню. Ворожа вогнева активність спостерігалася поблизу населених пунктів Південне, Гнутове, Катеринівка, Водяне на Приазов’ї та Водяне поруч Донецька. Протягом доби противник відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
У відповідь на обстріли окупантів українські захисники відкрили вогонь зі штатної зброї та подавили вогневу активність ворога. Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає.
У районі проведення операції Об’єднаних сил належно виконують завдання й інші складові сил оборони.
Так, за минулу добу представниками Національної поліції України зі складу ОС виявлено 62 адміністративних правопорушення. Підрозділами поліції зведених загонів перевірено 4017 транспортних засобів та 4524 особи. Також було затримано 1 особу, яких підозрюють у причетності до збройних формувань Російської Федерації та її найманців.
Через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» на контрольовану Об’єднаними силами територію прибула 871 особа, у зворотному напрямку – 486 осіб.
Слава Україні!

Теги: #ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation #daily_statement

© 2020 poltava-inform

Мої відео