Полтава Інформ

Незабутній день з поліцейськими: як це було для переможців Giveaway «Підтримуй поліцію Донеччини»

277128 ПЕРЕГЛЯДІВ

Все про роботу кожного підрозділу, першочергові навички дресирування собак, патрулювання на катері та вершки – для Данила Герича та Ганни Колле цей день став незабутнім на гарні емоції та нові враження.

У гіві «Підтримуй поліцію Донеччини» взяли участь більше 100 мешканців зі всього регіону. Переможці були визначені генератором випадкових чисел. Ними стали Данило Герич з Маріуполя та Ганна Колле з Волновахи.

Вчора, 14 серпня, хлопець та дівчина отримали свій подарунок – провели найкрутіший день з поліцейськими.

Знайомство з поліцією розпочалося з Головного управління Нацполіції в Донецькій області. Єдиний аналітичний сервісний центр, чергова частина та сучасний ситуаційний центр – діти дізналися як працюють оператори колл-центр 102, система інтелектуального відеоспостереження, інформаційний центр з перевірки за базами даних та аналітичний блок.

Після екскурсії по адмінбудівлі захоплюючі емоції Данило та Ганна отримали під час стрільби у тирі тренінгового центру. Пройшовши інструктаж та під пильним керівництвом тренера, підлітки навчилися стріляти точно в ціль та дізналися, що поліцейські постійно підвищують рівень тактичної підготовки. Адже майстерне поводження зі зброєю – один з головних навичок правоохоронця.

Також переможці конкурсу вийшли у море з підрозділом водної поліції та познайомилися з кінною поліцією. На катері та верхи на коні герої Giveaway відчули себе частиною поліцейської родини.

Завершилося знайомство з поліцією екскурсією по сучасному кінологічному центру. Саме там навчають чотирилапих розшуковців. Серед навичок собак – миттєве виконання команд свого наставника-кінолога, затримання злочинців, пошук зброї, боєприпасів, вибухівки, наркотиків та речових доказів.

Такий насичений день з поліцейськими став для хлопця та дівчини поштовхом поповнити ряди правоохоронців. Ганна вже три роки входить до громадської організації «Ліга майбутніх поліцейських» та мріє «одягнути» погони, а Данило серйозно замислився над майбутнім в одному з підрозділів.

Приєднуйтесь! #joinUs_Donetskpolice

© 2020 poltava-inform

Мої відео