Полтава Інформ

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 580-го дня війни

379070 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Провів сьогодні Ставку. Кілька головних питань. Перше – конкретна ситуація на фронті, наші наступальні дії, оборонні операції. Важливі доповіді по сходу, півдню, також по знищенню логістики та штабів окупантів. Є хороші деталі. Гучні деталі. Дякую всім українським воїнам, які відзначились!

Друге – забезпечення снарядами. Це тематика, якою займаємося щодня. Постачання від партнерів. Пошук нових можливостей у світі – ми чітко знаємо, як забезпечити постачання, та поступово збільшуємо обсяги нашого, українського виробництва. Це один із топових пріоритетів. 

Сьогодні, до речі, крім доповідей на Ставці була й окрема нарада з Мінстратегпромом. Була на Ставці й окрема змістовна доповідь розвідки щодо ситуації в російському ВПК. Чітко бачимо, які напрями тиску на Росію мають бути посилені, щоб терористичні можливості не зростали. 

Санкцій недостатньо – буде більше. Наших власних, українських дій проти держави-терориста теж буде більше. Поки триватиме агресія Росії, повинні відчуватись і втрати Росії».

Автор: press-zsu

© 2020 poltava-inform

Мої відео