Полтава Інформ

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 570-го дня війни

309349 ПЕРЕГЛЯДІВ

«День сьогодні змістовний – готуємо сильну другу половину вересня. Сильну як заходами в нашій міжнародній роботі з партнерами, так і тим, які рішення реалізуємо тут, в Україні. Вже заплановані десятки перемовин, уже є чіткий графік зустрічей. Будуть і не менш чіткі та конкретні результати. 

Друге, про що важливо сказати. Продовжуємо підготовку Форуму оборонних індустрій – першого такого заходу, який відбудеться в Україні. Вже цієї осені відбудеться. Інтерес до Форуму дуже високий. І це повністю відображає силу й потенціал України – нашу спроможність захистити себе й допомогти іншим країнам берегти свободу та міжнародний порядок. Уже 86 провідних оборонних компаній світу – а це 21 країна – підтвердили свою участь у Форумі.

Наше завдання абсолютно очевидне – дати всі можливості Україні виробляти зброю й снаряди, дати сучасні технології, щоб мати надійний захист від будь-яких форм агресії. Та, окрім цього, звичайно, поширити наш досвід захисту, досвід української оборони серед союзників і партнерів. Світ повинен бути сильнішим, ніж будь-яка загроза життю від будь-яких агресорів чи терористів».

Автор: press-zsu

© 2020 poltava-inform

Мої відео