Полтава Інформ

Спілкування Володимира Зеленського та Премʼєр-міністра Іспанії Педро Санчеса з представниками ЗМІ

332866 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Сьогодні відбувається важливий та дуже символічний візит в Україну глави уряду Іспанії – у перший же день головування Іспанії в Раді Європейського Союзу. Це дуже чітко говорить і про фактичну реальність у Європі, коли наш спільний європейський дім уже точно не уявити без України, і про пріоритети Іспанії в захисті свободи, рівності та справедливості для всієї Європи. 

Ми встигли обговорити різні питання. Передусім це захист від російської геноцидної агресії. 

Я впевнений, що ми зможемо подолати агресію Росії та забезпечити для України й кожної країни Європи мирне та справедливе майбутнє. Але для цього наша співпраця та наші альянси мають ставати лише міцнішими. Російська диктатура та всі сили у світі, які хочуть знищити свободу, повинні бачити, що ми не втрачаємо часу та збільшуємо наші спільні можливості.

Розраховуємо на підтримку Іспанією України на саміті Альянсу у Вільнюсі. Україна переконана, що на сьогодні існують усі підстави для того, щоб надати Україні запрошення до членства в НАТО. Це стане сигналом того, що мир і безпека в Європі не мають і ніколи не матимуть альтернатив».

Спілкування Президента України Володимира Зеленського та Премʼєр-міністра Іспанії Педро Санчеса з представниками ЗМІ за підсумками зустрічі в Києві.

© 2020 poltava-inform

Мої відео