Полтава Інформ

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 81-го дня війни

362131 ПЕРЕГЛЯДІВ

⚡️Головне зі звернення Президента Володимира Зеленського:

▪️Ключове – зброя і фінансова підтримка для України. Щоб зберігати стабільність зараз, розпочинати відбудову зруйнованого росією. 

▪️Працюємо для посилення санкцій проти росії. Зараз першочерговим є нафтове ембарго. Час залежності Європи від російських енергоресурсів закінчується.

▪️Робимо все, щоб зберігати максимальну увагу світу до України. Інформація про наші потреби має бути постійно в новинах усіх держав.

▪️Для цього у понеділок буду спілкуватись зі студентами 63 провідних американських та 2 канадських університетів, які обʼєднують сотні тисяч студентів і є великою експертною та дослідницькою спільнотою. Наприкінці травня буде звернення до студентів і викладачів Стенфордського університету.

▪️Готуюся до спілкування з українськими студентами провідних ВУЗів нашої держави. Відповім на деякі важливі питання і очікую глибоких запитань від них.

▪️Звертаюсь до парламентів європейських держав-партнерів України. Наше завдання – це статус кандидата в члени Євросоюзу для України, а згодом і вступ до Євросоюзу за швидкою процедурою. Кожна держава та голос має значення. Найближчим часом звертатимусь до парламенту Люксембургу.

▪️На 23 травня заплановане звернення до учасників Форуму в Давосі. Цьогоріч конференція буде особливо важливою для нашої країни. Буде обговорюватися післявоєнне відновлення.

▪️Продовжуємо складні і делікатні переговори, щоб врятувати наших людей з Маріуполя, з "Азовсталі". Цим питанням займаємось щоденно. 

▪️Очікуємо ухвалення Сполученими Штатами важливих рішень для нашої держави. Нового суттєвого пакету підтримки і детального опрацювання поновленої історичної програми "ленд-лізу".

▪️Сьогоднішні російські ракетні удари по Львівській області, обстріли Гуляйполя, Сєвєродонецька, Лисичанська, міст і громад Донецької області – вся жорстокість окупантів, яку Україна переживає щодня, призведе лише до того, що російські солдати, які виживуть, унесуть це зло із собою назад в росію, бо відступатимуть.

© 2020 poltava-inform

Мої відео