Полтава Інформ

Зведення про ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 11:00 25 листопада 2021 року

405020 ПЕРЕГЛЯДІВ
Слава Україні!
Минулої доби, 24 листопада, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил була контрольованою українськими військовослужбовцями.
Інтенсивність бойових дій на лінії зіткнення, в порівнянні з попередньою добою, зросла.
З боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 9 порушень режиму припинення вогню, 2 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Неподалік шахти «Бутівка» противник вів вогонь із станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.
В напрямку КАМ’ЯНКИ ворог двічі здійснив обстріли, застосовуючи гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети.
В бік НЬЮ-ЙОРКА російські найманці відкривали вогонь з озброєння БМП, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.
Біля ЛУГАНСЬКОГО ворожі війська вели вогонь двічі, використовуючи гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.
З мінометів калібру 82 мм окупанти здійснили обстріл прикордонного контрольного поста першого оборонного рубежу, що входить до КПВВ "Мар’їнка".
В районі ВЕРХНЬОТОРЕЦЬКОГО противник застосував автоматичні станкові гранатомети, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю.
Неподалік ВОДЯНОГО, що на Приазов’ї, наші позиції потрапили під обстріл з мінометів калібру 82 мм та 120 мм.
Впродовж поточної доби, 25 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню, 1 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
В бік ЛУГАНСЬКОГО противник відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів.
В напрямку АВДІЇВКИ ворог здійснив обстріл з мінометів калібру 82 мм.
Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає.
Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.
Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.
Криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна.
За минулу добу підрозділами поліції зведених загонів перевірено 3537 транспортних засобів, 3601 особа, 3 особи - на причетність до збройних формувань Російської федерації, а також виявлено 58 адміністративних правопорушень та розкрито 31 злочин.
Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувала 1421 особа, а на підконтрольну Україні територію прибуло 1467 осіб.
В порядку реалізації комплексу безпекових заходів в інтересах цивільного населення піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували майже 4 гектари території та передали на знищення 122 вибухонебезпечні предмети.
Підрозділи Об’єднаних сил тримають ситуацію під контролем та продовжують виконувати визначені завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.
Разом до перемоги!
Слава Україні!

© 2020 poltava-inform

Мої відео