Полтава Інформ

ПРИВІТАННЯ Командувача об’єднаних сил Збройних Сил України з нагоди святкування Дня журналіста

ПРИВІТАННЯ Командувача об’єднаних сил Збройних Сил України з нагоди святкування Дня журналіста
138375 ПЕРЕГЛЯДІВ

ПРИВІТАННЯ
Командувача об’єднаних сил Збройних Сил України з нагоди святкування Дня журналіста
Шановні журналісти!
Від імені особового складу Командування об’єднаних сил Збройних Сил України та себе особисто щиро вітаю Вас із нагоди професійного свята — Дня журналіста України!
Щодня Ви забезпечуєте наше суспільство якісною та неупередженою інформацією. Особливо це актуально сьогодні, в умовах гібридної війни, яку веде Російська Федерація проти нашої країни.
Але, саме від Вашої компетентності, об’єктивності та оперативності під час висвітлення подій, які відбуваються кожного дня як в Україні, так і в усьому світі, залежить рівень сформованості громадської думки. Саме це дозволяє давати гідну відсіч пропаганді ворога на інформаційному фронті.
Особлива вдячність цивільним та військовим журналістам, які забезпечують об’єктивне висвітлення діяльності Збройних Сил України в районі проведення операції Об’єднаних сил. Щодня своїми репортажами з передової Ви вписуєте в сучасну українську історію імена Героїв, які захищають незалежність та територіальну цілісність країни.
Шановні журналісти, бажаю Вам та Вашим родинам здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії задля втілення у життя всіх задумів, планів і мрій. Нехай Ваша робота ніколи не перетворюється на рутинне ремесло і завжди супроводжується творчими злетами, пошуками та цікавими знахідками, а Ваше гостре перо та слово додає нам віру у нашу спільну перемогу!
Слава Україні!
Разом переможемо!
генерал-лейтенант Сергій НАЄВ
#Ukraine #ЗСУ #ArmedForcesofUkraine #КОС #JointForcesCommand #JFC #military #Разом_переможемо #НАЄВ

https://www.facebook.com/JointForcesCommandAFU/posts/1257356524666658

© 2020 poltava-inform

Мої відео