Полтава Інформ

КОНТРОЛЬ НАД ПОВІТРЯНИМ ПРОСТОРОМ

КОНТРОЛЬ НАД ПОВІТРЯНИМ ПРОСТОРОМ
54908 ПЕРЕГЛЯДІВ

На одному з полігонів бойової підготовки Херсонської області, на виконання наказу командувача об'єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва тривають навчання підрозділів протиповітряної оборони, що несуть бойову службу на межі з тимчасово окупованою територією АР Крим.
За словами командувача, бойові обслуги зенітно-ракетних комплексів та розрахунки зенітних установок під час тактико-спеціальних навчань намагаються уникати шаблонності та діяти непередбачуване для умовного противника. Але, разом із тим, усі заходи бойової підготовки відпрацьовуються в умовах максимально наближених до бойових.
- Для військовослужбовців, під час тренувань, завжди в нагоді досвід, набутий в ході участі в Антитерористичній операції та операції Об’єднаних сил на території донецької та Луганської областей, тому щоразу основна увага приділяється інженерному обладнанню вогневих позиції, їх охороні та обороні, а також швидкий зміні позицій, - наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Як повідомив командувач, цього разу підрозділи здійснили марш у визначений район, розгортання комплексів, пошук і умовне знищення повітряних цілей.
Захід мав на меті вдосконалити вишкіл екіпажів і розрахунків, а також майстерність володіння тактичними прийомами ведення протиповітряного бою.
- Проведенні навчання та вміли дії військовослужбовців засвідчили те, що повітряний простір півдня знаходиться під надійним контролем об'єднаних сил Збройних Сил України, - наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

© 2020 poltava-inform

Мої відео