Полтава Інформ

ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ДІСТАВСЯ ШПИТАЛЮ У ДНІПРІ

ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ДІСТАВСЯ ШПИТАЛЮ У ДНІПРІ
183041 ПЕРЕГЛЯДІВ

У рамках Міжнародної стратегічної ініціативи «Допомога Схід» пацієнтам Військово-медичного клінічного центра Східного регіону, що у Дніпрі, передано 16 багатофункціональних ліжок та ортопедичних матраців.
Як наголосив командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв, це медична гуманітарна допомога з Франції, яка надійшла автопотягом, що привіз обладнання на загальну суму понад 2 мільйони гривень.
— Потреба у таких ліжках є завжди, а благодійність французьких партнерів дозволяє не лише оновити їхній загальний фонд у медичних закладах, а й поповнити його, — підкреслив командувач.
За його словами, міжнародна гуманітарна ініціатива показала ефективність спільних дій цивільних і військових, а також патріотичних сил в Україні та міжнародних благодійників.
— Завдяки об’єднанню зусиль ми надаємо необхідну допомогу та сприяємо покращенню гуманітарної ситуації на сході. Ця робота триває. У нас є чіткі плани, у нас є друзі й, головне — у нас є бажання й надалі робити добрі справи, — додав генерал-лейтенант Сергій Наєв.

© 2020 poltava-inform

Мої відео