Полтава Інформ

Правоохоронці Донеччини провели відпрацювання прифронтового Чермалика

225208 ПЕРЕГЛЯДІВ

Оперативно-профілактичні заходи були проведені за наказом командувача Об’єднаних сил та начальника поліції в Донецькій області Миколи Семенишина.
Відпрацювання спрямоване на стабілізацію криміногенної ситуації у населених пунктах, посилення охорони публічного порядку та безпеки громадян, запобігання незаконному обігу зброї, боєприпасів, наркотичних речовин, а також недопущення можливих проявів тероризму.
У патрулюванні були задіяні співробітники Волноваського відділу поліції, працівники Служби безпеки України, управління патрульної поліції в Донецькій області у взаємодії з Національною гвардією України та підрозділів поліції особливого призначення, залучених до ООС.
Під час відпрацювання поліцейські викрили факт незаконної вирубки дерев. Двоє чоловіків вже встигли завантажити спиляну дерев’яну в авто. Для документування правопорушення на місце виїхала слідчо-оперативна група.
Також виявлено факт незаконного обігу наркотиків. У перехожого було вилучено згорток з наркотичної речовиною. За зберігання заборонених речовин йому загрожує кримінальна відповідальність. Встановлено місцезнаходження чоловіка, який перебуває у розшуку.
Крім того, були перевірені сім’ї, які опинилися в складних сімейних обставинах.
Також було перевірено 23 власники зброї. Виявлено чотири факти порушень адміністративного законодавства за напрямком дозвільної системи.
В ході рейду правоохоронці перевірили 224 громадянина. Викрито трьох осіб, які можуть бути причетні до протиправної діяльності у складі НЗФ.
Під час відпрацювання поліцейські склали вісім адміністративних протоколів, з них два – у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху.
Оперативний стан у населеному пункті залишається контрольованим. Відпрацювання триватимуть й далі.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

© 2020 poltava-inform

Мої відео