Полтава Інформ

Цього року без масштабних святкувань

Цього року без масштабних святкувань
97794 ПЕРЕГЛЯДІВ

На превеликий жаль, цьогорічні свята будуть дещо відрізнятись від попередніх років, це стосується насамперед освітніх закладі. Так, у школах та садках Дніпра новорічні та різдвяні свята пройдуть з певними обмеженнями, а все через карантин.


Представники міської ради Дніпра надали інформацію щодо правил, яких слід дотримуватись під час проведення заходів. Зокрема, не рекомендується проводити традиційні новорічні концерти, а також запрошувати на святкування різного року творчі колективи, що не мають відношення до освітньої програми. На період карантину заборонено проводити святкові ранки в закритих приміщеннях, якщо кількість учасників буде перевищувати 20 осіб, за це будуть відповідати особисто керівники закладів. Також місцеві чиновники рекомендують утриматись від організіції екскурсій і туристичних мандрівок. Цьогорічні зимові канікули будуть тривати в період з 25 грудня до 10 січня.


Що стосується дитячих садків, то тут схожа ситуація. Міська влада також просить не влаштовувати гучних святкувань. Проте святкові заходи можуть проходити у групах, адже там зазвичай не більше 15 дітей. Але знову ж таки, їх проведення має відбуватись без участі аніматорів та інших сторонніх людей.
Масштабних вечірок не буде в закладах культури Дніпра, всі вони будуть в онлайн режимі. З’явилось дві головні площадки, на яких і будуть транслювати всі привітання та новорічний фестиваль, ними стали- YouTube-канал «Культура Дніпра» і телеканал «Дніпро TV».


Стало доброю традицією проводити спортивні змагання на новорічну тематику, щоправда цього разу вони пройдуть з урахуваннях карантинних обмежень. В Дніпрі підготувати 2 турніри з нагоди святкування Нового року. Перше з них- шоу зі стрибків у воду, яке минулі роки набирало більше 800-ста глядачів, проте цього року будуть лише учасники. Інше змагання пройде для дніпрян вперше: учасники будуть змагатись у перетягуванні каната в басейні за допомогою лотки.

© 2020 poltava-inform

Мої відео