Полтава Інформ

На території занедбаного дитячого центру виявлено потужний арсенал зброї

На території занедбаного дитячого центру виявлено потужний арсенал зброї
68059 ПЕРЕГЛЯДІВ
Працівниками прокуратури Донецької області спільно зі слідчими слідчого управління та за оперативного супроводу УКР ГУ НП у Донецькій області, а також ГУ СБУ у Донецькій та Луганській областях на території колишнього дитячого оздоровчого центру виявлено масштабний схрон із боєприпасами.
 
          
 
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що 23 квітня 2020 року, у ході реалізації отриманої оперативної інформації, на території покинутого дитячого оздоровчого центру, що розташований у смт. Ольгинка Волноваського району, із залученням експерта-вибухотехніка, кінолога зі службовою собакою та 10 бійців спецроти «Корд» проведено санкціонований обшук.
 
          
 
 
В одній із будівель виявлено арсенал зброї, а саме 12 протипіхотних та протитанкових мін, 11- 30 мм та великокаліберних снарядів, 28 – 82мм мін, 14 173 патронів різного калібру, 328 боєприпасів до підствольного гранатомету, 28 гранат РГД-5, 10 гранат Ф-1, 33 гранатомети РПГ, 94 одиниці боєприпасів до РПГ, 2 автомати Калашнікова та 1 снайперська гвинтівка СВД.
 
За вказаним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст.  263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. На даний час перевіряється причетність осіб до скоєння вказаного злочину.
 
Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Волноваської місцевої прокуратури.

© 2020 poltava-inform

Мої відео