Полтава Інформ

Близько тисячі парафіян зібралися на ранкову літургію на честь народження Христа в храмі “Різдва Пресвятої Богородиці”

Близько тисячі парафіян зібралися на ранкову літургію на честь народження Христа в храмі “Різдва Пресвятої Богородиці”
16620 ПЕРЕГЛЯДІВ

Близько тисячі парафіян зібралися на ранкову літургію на честь народження Христа в храмі “Різдва Пресвятої Богородиці”. Кожен міг помолитися разом з настоятелем Дніпровської єпархії отцем Симеоном та причаститися. 

По закінченню служби на церковному подвір’ї розпочали народні гуляння. Діти зі сцени співали колядок та отримували солодощі від Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського “Солідарність”. 

Віцепрезидентка фонду Яна Іванілова розповіла: “Цьогоріч ми вирішили здивувати дітей. Зробили прекрасні п'ятиметрові фонтани серпантина”.

Гостей свята пригощали на польовій кухні. Зі сцени для них колядували дніпровські колективи та вертеп артистів театру ім.Шевченка. 

“Ми приготували наші авторські пісні. Вони сучасні з оранжуванням,  але все ж таки різдвяні, які у нас у серці. До Христа, до його народження”, - розповіла вокалістка вокального ансамблю “Світло Софії” Катерина Петренко.

Гуляння тривали кілька годин. Весь цей час парафіяни могли не тільки послухати виступи артистів, а й зайти до храму помолитися та запалити свічку.

 

Автор: МБФС

© 2020 poltava-inform

Мої відео