Полтава Інформ

У столиці затримали наркодилерку

У столиці затримали наркодилерку
29268 ПЕРЕГЛЯДІВ

Правоохоронці зловили жінку, запідозрену у зв’язках із збутом наркотичних засобів. Було виявлено товару на півмільйона гривень. Про це заявили у Головному управлінні Національної поліції.

З’ясувалося, що підозрювана постійно проживає у Києві і займається незаконною діяльністю, а саме купівлею для подальшої продажі медичних засобів, як містять у своєму складі наркотичні речовини. Виявилося, що ліки вона отримувала за рецептом. Жінка також сама виготовляла наркотики рослинного походження і займалася їх збутом.

Повідомляється, що правоохоронці дізналися, що затримана перебуває на обліку наркозалежних, а відтак має змогу постійно мати доступ до наркотичних речовин у ліках, які отримує за рецептом, установлює на них власну завищену ціну і збуває. Сама вона їх не приймала.

Був проведений на законних підставах обшук на житловій території підозрюваної. У ході дій правоохоронних органів було вилучено пігулки "трамадолу", "бупреморфіну", один кілограм марихуани та півтора кілограми макової соломки. Приблизна ціна товару, який був знайдений, згідно із тарифів нелегального ринку збуту становить половину мільйона гривень.

Описані речові докази одразу були надіслані на проведення слідчої експертизи. Затриманій було пред’явлено порушення статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Жінці 45 років і раніше вона вже скоювали правопорушення такого ж характеру.

Працівниками Солом’янського управління поліції затриманій було роз’яснено щодо підозри у незаконному виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні, пересиланні чи збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені повторно. Кримінального кодексу України. Підозрюваній можуть присудити до восьми років позбавлення волі.

© 2020 poltava-inform

Мої відео