Полтава Інформ

Петровський Олександр Володимирович: Проведення ремонтних робіт на території геріатричного пансіонату Дніпра

Петровський Олександр Володимирович: Проведення ремонтних робіт на території геріатричного пансіонату Дніпра
33872 ПЕРЕГЛЯДІВ

Завдяки фінансовій підтримці Президента Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Олександра Петровського тривають ремонтні роботи в одному з геріатричному  пансіонаті Дніпра. У Пансіонаті було відновлено другий поверх установи, який вже успішно функціонує. Тут була проведена велика робота по ремонту переходу між корпусами. А також був проведений ремонт їдальні, де щодня снідають, обідають і вечеряють жителі пансіонату. У будівлі був зроблений кардинальний ремонт, тут провели заміну вікон, молярно-штукатурні роботи стін і стель. Крім того, в пансіонаті замінили освітлення, поміняли старі двері на нові та пофарбували стіни спеціальною фарбою. Нові поручні допоможуть підопічним пансіонату пересуватися, а нові вікна будуть зберігати й утримувати тепле повітря в приміщенні та будуть створювати затишну атмосферу як для жителів установи, так і для його персоналу.

Віце-президент БФ «Солідарність» Яна Юріївна Іванілова відвідала пансіонат в рамках робочого візиту для того що б дізнатися, як просуваються будівельні роботи блоку А і Б, а також головного входу.

Крім того, варто наголосити на тому що за ініціативою Петровського Олександра Володимировича надалі планують здійснити ремонт і закупити м'які меблі: дивани, крісла і м'які пуфи.

Заступник директора Дніпропетровського геріатричного пансіонату по медичній частині Сергій Володимирович Зуб висловив подяку і наголосив на важливості всього, що робить фонд на чолі з його засновником і президентом Олександром  Володимировичем Петровським для людей, які потребуватимуть допомоги.

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович ,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»,Олександр Петровський,Томос,Дніпро

© 2020 poltava-inform

Мої відео