Полтава Інформ

Управління податкового аудиту – про результати роботи

Управління податкового аудиту – про результати роботи
335528 ПЕРЕГЛЯДІВ

У межах проведення роз’яснювальної компанії щодо необхідності застосування РРО/ПРРО фахівці відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Черкаській області регулярно проводять інформаційну роботу серед підприємців.

Так, результатом проведення інформаційної кампанії працівниками за період 01.08.2023 по 30.11.2023 року стала реєстрація суб’єктами господарювання Черкащини 6272 РРО/ПРРО. Приріст склав 47,6%.

Також протягом листопада поточного року управлінням податкового аудиту Головного управління ДПС у Черкаській області проведено 66 фактичних перевірок, виявлено порушень податкового та іншого законодавства на загальну суму 1180,0 тис. грн. Складено 33 протоколи про адміністративне правопорушення. 

У тому числі проведено 2 фактичні перевірки АЗС та виявлено порушень податкового та іншого законодавства на загальну суму 70 тисяч гривень.

Також у ході проведення фактичних перевірок встановлено 1 неоформленого найманого працівника.

Пам’ятайте, що незадекларована праця – це ризик для вас і вашого бізнесу. 

Ви погіршуєте економічну ситуацію в країні, особливо під час війни, зменшуючи надходження до бюджету і соціальних фондів. 

Платіть своїм працівникам білу зарплату і оформлюйте їх за трудовим договором. 

Задекларована праця – це ваша репутація і ваш успіх!

© 2020 poltava-inform

Мої відео