Полтава Інформ

115 окрема механізована бригада ЗСУ : завдяки нашим воїнам у ворога немає жодного шансу

115 окрема механізована бригада ЗСУ : завдяки нашим воїнам у ворога немає жодного шансу
29961 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ситуація на фронті змінюється щодня. На жаль, не все наші захисники можуть розповідати. Однак час від часу вони діляться своїми новинами та подробицями бойових буднів. Кожного дня наближуючи нашу перемогу, бійці не втрачають оптимізму та віру в наше спільне майбутнє. У 115 окремій механізованій бригаді ЗСУ зібралися патріотичні та сміливі громадяни. Більшість з них, не маючи військового досвіду та навіть навичок поводження зі зброєю, добровільно відправилися до військкомату, аби долучитися до нашої армії у боротьбі з окупантом.

Як добровольцям 115 бригади живеться на фронті?

У 115 Окремій механізованій бригаді ЗСУ об’єдналися як досвідчені професійні військові, які складають переважно командування підрозділу, так і мотивовані свідомі громадяни, що встали на захист батьківщини за покликом серця. Попри те, що більшість добровольців мають за плечима лише військові кафедри чи взагалі майже не тримали зброю, у них не було жодних сумнівів щодо їхнього військового обов’язку. Більшість добровольців з нуля опанували правила поводження зі зброєю, у тому числі високоточними гвинтівками, та оптичними прицілами, навчилися вміло вправлятися з тепловізорами. Вони швидко навчилися використовувати екіпірування та призвичаїлися носити військову амуніцію. Саме на фронті їм вперше довелося рити окопи та робити укріплення.

Отримуючи багато допомоги від волонтерів, а також маючи хороше державне забезпечення, військові не скаржаться. Вони призвичаїлися жити у польових умовах, однак харчування, одяг, медикаменти та необхідну техніку вони мають у достатньому обсязі. Медичні огляди військових проводяться регулярно, тому за здоров’ям військових стежать дуже ретельно. Дуже часто до них в гості заїжджають волонтери з подарунками: автомобілями, медичними препаратами, екіпіруванням та іншим. Бійці не відчувають дефіциту у поживній їжі чи чистій воді. Варто їм попросити щось у волонтерів, одразу отримують все необхідне. Вони відчувають допомогу також серед мирного населення, яке підтримує захисників усім, чим тільки можна. Саме це об’єднує нашу націю, роблячи нас непереможними. При кожній зустрічі з журналістами воїни демонструють непереможний оптимізм та віру в те, що кожен захоплений окупантами клаптик землі буде відбито та повернуто під контроль України.

Цікаві і повчальні історії військових 115 бригади

Більшість добровольців прийшли на війну, маючи кар’єру, бізнес та родини. Знання, досвід і наполегливість, які вони здобули у мирному житті, йде на користь на фронті. Наприклад, один з бійців протягом останніх років перед вторгненням Росії побудував юридичну кар’єру, допоміг багатьом людям і збирався складати адвокатський іспит, щоб продовжити робити корисні справи. Війна змусила його покинути все і йти на допомогу батьківщині. Однак він впевнений: війна тимчасова, і після перемоги він живий і здоровий повернеться до своєї роботи, зможе одружитися та побудувати власну родину.

Інший військовий – художник. Він писав, надихаючись українськими ландшафтами, красою природи та українців. Однак коли з’явилася справжня загроза існуванню нашої держави, він відклав пензлі й мольберт і пішов на захист батьківщини.

Боєць з підрозділу безпілотників розповів, що з дитинства вмів керувати дронами та був з технікою «на ти». Тому коли прийшов час обирати спеціалізацію на фронті, у нього просто не було інших варіантів. І хоча працювати з бойовими безпілотниками – це не те саме, що робити це у мирному житті, попередні навички стали у пригоді.

 

 

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу, Вірю в ЗСУ

© 2020 poltava-inform

Мої відео