Полтава Інформ

Головне з життя Львівської області за останню добу

Головне з життя Львівської області за останню добу
315551 ПЕРЕГЛЯДІВ

Головне з життя Львівської області за останню добу

⚪️ Учора, 23 листопада, під час повітряної тривоги ворог наніс два ракетних удари по електропідстанції на Львівщині. Це були ракети з літаків дальньої авіації зі східного напрямку. Цей об‘єкт опинявся під ударами і раніше. Через вчорашні удари підстанція зазнала критичних ушкоджень, внаслідок чого 1,5 млн абонентів Львівського, Яворівського та Червоноградського районів залишилися без електрики.

Станом на цю годину усі абоненти, які постраждали вчора, знову заживлені. Електроенергію вони отримують в обхід пошкодженій підстанції. 

❗️❗️Але у вас може не бути світла, бо вчора ворог вчинив масований ракетний удар по всій країні, пошкоджені багато енергооб‘єктів. Щоб збалансувати роботу енергосистеми, НЕК «Укренерго» змушена запровадити сьогодні всі типи аварійних та погодинних відключень.

⚪️ На Львівщині розгорнули 45 Пунктів Незламності. Якщо у вас тривалий час не буде електро-, газопостачання чи зв‘язку, ви зможете прийти у такий пункт, щоб загрітися, попити чогось теплого, зарядити мобільний телефон, вийти з близькими на зв‘язок. Все це забезпечать за допомогою спеціального обладнання.

Оголошення з адресами також вивішуватимуть у населених пунктах.

Деякі з цих пунктів уже є на мапі, інші додадуть найближчим часом. Крім того, розгортатимемо нові, тому оновлюйте карту щодня. 

Саме зараз мапа може не працювати, бо багато людей одночасно заходять на неї. Якщо не вдалося завантажити, спробуйте ще раз через деякий час.

⚪️ Львівська ОВА співпрацюватиме з організацією Mercy Corps. Під час нашої зустрічі з представниками організації йшлося про допомогу релокованому бізнесу Львівщини та підтримку вимушених переселенців. 

⚪️ Ті, хто творить не всупереч чомусь, не завдяки, а незалежно від будь-яких обставин. На Львівщині оголосили цьогорічних лавреатів Обласної премії в галузі культури, літератури, мистецтва, журналістики та архітектури. 

Цьогоріч учасниками найпрестижнішої мистецької премії у нашій області стали 46 творчих людей, які боролись за першість у 16 номінаціях. Члени журі обрали 18 переможців. 

⚪️ Проїзд державними та місцевими дорогами Львівщини забезпечений.

Спокійного усім дня.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia

© 2020 poltava-inform

Мої відео