Полтава Інформ

З ЛИТВИ ДО УКРАЇНИ НАДІЙШОВ АВТОПОТЯГ ІЗ ГУМАНІТАРНИМ ВАНТАЖЕМ

З ЛИТВИ ДО УКРАЇНИ НАДІЙШОВ АВТОПОТЯГ ІЗ ГУМАНІТАРНИМ ВАНТАЖЕМ
409595 ПЕРЕГЛЯДІВ
У межах спільних гуманітарних ініціатив Командування об’єднаних сил Збройних Сил України з Литви до України прибув п’ятнадцяти тонний автопотяг з вантажем гуманітарного призначення.
За словами командувача об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, допомога складається з харчових продуктів довготривалого зберігання, а також засобів гігієни тощо.
– Після важливої роботи з розмитнення та сортування, цей вантаж у найкоротший термін буде направлено на потреби військового угруповання, що виконує бойові завдання на південно-східному напрямку, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Командувач додав, що усі необхідні речі зібрали небайдужі люди з Польщі. Розмитнення, збір вантажу та підготовку заявок здійснили представники благодійного фонду «Міжнародна асоціація підтримки України» керівницею якого є Ольга Чуйко.
– Важливу підтримку у роботі надають українські перевізники, а саме президент «Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України» Леонід Костюченко, - підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Разом переможемо!

 

© 2020 poltava-inform

Мої відео