Полтава Інформ

Знову аварія: у Дніпрі маршрутка зачепила хлопця

Знову аварія: у Дніпрі маршрутка зачепила хлопця
123481 ПЕРЕГЛЯДІВ

Немає жодного дня, щоб у Дніпрі не сталося аварії. Цього разу вона відбулася за участі маршрутного таксі та молодого хлопця.

Вихідні нерідко є часом, коли кількість дорожньо-транспортних пригод зростає. Люди трохи втрачають уважність: пішоходи менше дивляться, куди йдуть, кількість транспорту зростає, автомобілісти також втрачають пильність. А зимовий вечір і погодні умови ситуацію тільки погіршують. Саме так і сталося у Дніпрі. Там увечері 4 грудня, неподалік від перехрестя з вулицею Образцова, сталася ДТП, де учасником стала навіть не звичайна машина, а маршрутка. Потерпілим же виявився хлопець 20-и років.

Молодий житель Дніпра переходив дорогу на пішохідному переході. Серед одягу на ньому не було нічого світловідбивного, проте перетин дороги він здійснював в добре освітленому місці. Але водій маршрутного автобуса  №107 все одно не помітив пішохода. Зі слів водія це був "якийсь пішохід-невидимка". Пощастило, що міський транспорт рухається з порівняно невисокою швидкістю та удар не був сильним. Фактично, хлопця лише зачепило.

На місце прибула поліція та швидка. У постраждалого хлопця виявилася лише травма ноги – забій тазостегнової кістки. Швидка госпіталізувала його задля того, щоб переконатися, що більше травм не виявлено.

Патрульна поліція на місці дорожньо-транспортної пригоди склала протокол. Інші деталі та те, хто і яку відповідальність понесе за цю, на щастя, легку аварію, встановлюватимуться далі.

© 2020 poltava-inform

Мої відео