Полтава Інформ

Державні екологічні інспекції

Державні екологічні інспекції
330725 ПЕРЕГЛЯДІВ

Впродовж тижня державні інспектори розрахували понад 34 мільйонів гривень збитків

В період з 19 по 25 листопада було проведено 757 перевірок Державною екологічною інспекцією. Згідно з результатами яких було складено 928 адміністративних протоколів та розраховано понад 34 мільйонів гривень збитків з підприємств.

Про це повідомляє прес - служба Державної екологічної інспекції України.

Через наднормативні викиди найбільше претензію було виставлено приватному  акціонерному товариству «Дніпропетровський тепловозоремонтний завод”. Виробництво тепер мусить відплатити 16,5 млн грн. Всі деталі, що стосуються справи було відправлено до Центральної окружної прокуратури міста Дніпро.

4 мільйони гривень збитків розраховано через забруднення  земельних ділянок твердими побутовими залишками та місцевість Городищенської сільської ради, що знаходиться у Волинській області.Всі матеріали було зорієнтовано на адресу сільської ради

Відокремлений підрозділ «Шахта 1/3 «Новогродівська» ДП «Селидіввугілля», має сплатити матеріальну шкоду у розмірі 2,7 млн грн за самоправне споживання підземними водами за відсутністю спеціального дозволу.Матеріали справи було послано до Управління стратегічних розслідувань в Донецьку область.

 

© 2020 poltava-inform

Мої відео