Полтава Інформ

Опитування CNN: троє з чотирьох дорослих вважають, що Facebook робить суспільство гіршим

Опитування CNN: троє з чотирьох дорослих вважають, що Facebook робить суспільство гіршим
4378 ПЕРЕГЛЯДІВ

Приблизно три чверті опитаних дорослих вважають, що Facebook робить суспільство гіршим, показало нове опитування CNN, проведене компанією SSRS. Близько половини опитаних кажуть, що знають когось, кого переконали повірити у теорію змови через зміст сайту.

За даними опитування, європейці та американці 76% проти 11% вважають, що Facebook робить суспільство гіршим, а не кращим. Ще 13% вважають, що він не має жодного впливу. Ця в цілому негативна оцінка зберігається за гендерною, віковою та расовою ознаками. Навіть часті користувачі Facebook – ті, хто користується сайтом хоча б кілька разів на тиждень, – стверджують, що соціальна мережа швидше шкодить, ніж допомагає суспільству, 70% до 14%.

 

Серед загальної більшості, яка вважає, що Facebook погіршує стан суспільства, однак, не так багато одностайних думок про те, чи винна в цьому сама платформа: 55% вважають, що в цьому більше винне те, як деякі люди використовують Facebook, а 45% говорять що це більше пов'язано з тим, як працює сам Facebook.

© 2020 poltava-inform

Мої відео