Полтава Інформ

Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 7 листопада 2021 року

Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 7 листопада 2021 року
4032 ПЕРЕГЛЯДІВ
Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи.
Від початку доби збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню, 2 з яких із застосовуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Біля ПОВЛОПОЛЯ ворог відкривав вогонь зі станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів.
В районі населеного пункту ГНУТОВЕ противник вів обстріл з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, а також за допомогою безпілотного літального апарату здійснив скидання пострілів ВОГ-17.
Поблизу ВОДЯНОГО, що на Приазов’ї, окупанти задіяли безпілотник та скинули постріл ВОГ-17.
Позиції наших воїнів біля НОВОЗВАНІВКИ та ПРИЧЕПИЛІВКИ потрапили під обстріл з мінометів калібру 120 мм.
В бік ЛУГАНСЬКОГО ворожі війська відкривали вогонь з підствольних гранатометів.
В напрямку ПІСКІВ обстріл вівся зі станкових протитанкових гранатометів.
Крім того, на Луганщині зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату, ймовірно типу “Орлан-10”, з перетином лінії зіткнення.
Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець дістав поранення, несумісне з життям, ще двоє зазнали поранень. Воїнам надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан здоров’я одного пораненого – середньої важкості, іншого – задовільний.
Командування та особовий склад Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним та близьким героя, який загинув за Україну.
Наші захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.
Завдяки зусиллям українських воїнів рубежі наших підрозділів залишилися незмінними.
Підрозділи Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.
Разом до перемоги!
Слава Україні!

© 2020 poltava-inform

Мої відео