Полтава Інформ

В Україні створено платформу, на якій батьки зможуть бачити оцінки своїх дітей

В Україні створено платформу, на якій батьки зможуть бачити оцінки своїх дітей
123662 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українські програмісти створили платформу, на якій батьки та учні зможуть дізнаватись про свої оцінки без усіляких перешкод. Це буде онлайн-журнал, який вчителі заповнюватимуть після кожного дня. Проте доступ до класного журналу матимуть лише самі діти, вчителі та батьки. Ніхто з сторонніх переглядати цей журнал не зможе. Адже система захисту не дозволить нікому з незареєстрованих осіб доєднатись до сервісу.

Анонс запуску цієї системи відбувся ще в травні, проте запуск стався лише сьогодні. Наразі вона працює лише як тестова програма, проте згодом її планують застосовувати для всіх видів завдань. Вона працюватиме цілодобово. Тож батьки та учні зможуть без перешкод переглядати оцінки та присутність на уроках. В журналі також буде присутній розклад занять. Кожен учень та його батьки отримають логін та пароль, після чого абсолютно безкоштовно зможуть переглядати успішність.

Які переваги має платформа?

- школи зможуть створювати на ній журнали та щоденники, які зберігатимуться протягом необхідного часу, проте не довше 10 років з моменту створення;

- вона стане аналогом щоденника дитини, до якого вона матиме цілодобовий доступ;

- розклад буде доступним з будь-якого пристрою, у тому числі і з мобільного телефону.

Усі інструкції стосовно роботи системи ви зможете знайти на офіційному сайті платформи. Якщо щось залишиться незрозумілим, то ви завжди матимете змогу звернутись до служби підтримки. Там вам допоможуть розв’язати усі необхідні питання. Міністерство освіти вважає, що така система контролю навчання сприятиме покращенню освіти в країні. Адже діти завжди зможуть подивитись на свої оцінки та побачити, що в них не виходить. А батьки зможуть контролювати увесь освітній процес дітей.

© 2020 poltava-inform

Мої відео