Полтава Інформ

«Носоріг» їде до Львова: у Кривому Розі закінчилися зйомки фільму Олега Сенцова

«Носоріг» їде до Львова: у Кривому Розі закінчилися зйомки фільму Олега Сенцова
34305 ПЕРЕГЛЯДІВ

Український режисер Олег Сенцов в соцмережі повідомив, що на території Кривого Рогу були зняті всі заплановані кадри для його фільму «Носоріг». Далі команда вирушає до Львова. Саме там відбудеться завершальний етап зйомок, що продовжиться тиждень.


У своєму пості в фейсбуці режисер повідомив, що знімальний процес в Кривому Розі закінчився. Наразі вони з групою висуваються до Львова, де знімуть останні кадри кримінальної драми «Носоріг».
Підготовка до знімання стрічки була розпочата ще у 2013 році, коли режисер виграв конкурс проєкт Держкіно в 2012 році. Проте через незаконне ув'язнення режисера в Росії, виробництво фільму не почалося. До основних знімань на території Кривого Рогу приступили 1 жовтня. Однак, щоб показати останні соняшники, Олег Сенцов зняв кілька кадрів в першій половині вересня. Кінострічка «Носоріг» повідає глядачеві про життя в Україні в 90-х роках.
Знімання відбувалися в різних локаціях міста. Знімальна група працювала на вулиці Першотравневій в Центрально-Міському районі, де відзняли фрагменти фільму на тлі старої будівлі районного відділення поліції. Також є сцени в районі дамби КРЕСовского водосховища та на в'їзді в житловий масив Інгулець.
Було відомо, що на фільм виділять 25 мільйонів гривень з українського бюджету, також у жовтні «Носоріг» отримав 270 тисяч євро від фонду EURIMAGES. Разом з фільмом «Спас» Максима Наконечного вони стали першими в історії українського кіно, кого підтримав цей європейський фонд.

© 2020 poltava-inform

Мої відео