Полтава Інформ

До Дніпра приїде “ЄврОбус”

До Дніпра приїде “ЄврОбус”
175169 ПЕРЕГЛЯДІВ

Завтра, 11 жовтня, на Європейській площі можна буде дізнатися про Асоціацію України з ЄС. На відвідувачів чекає не лише пізнавальна інформація, а й вікторини, ігри, дискусії та фотозона. Про це повідомляють організатори проєкту “ЄврОбус”.

«ЄврОбус» — автобус, що мандрує містами України з метою поширити інформацію про асоціацію з Європейським Союзом та розповісти про можливості, які відкриває дана угода для молоді, бізнесу, громадянського суспільства, органів влади та всіх верств населення. 

З 13 до 17 години у центрі Дніпра, на Європейській площі буде кілька локацій. Зокрема, передбачена дитяча зона, де відбудуться естафети та активні ігри. Також працюватимуть інформаційна зона, лаунжзона з настільними іграми, та фотозона, де можна буде зробити миттєві фото з Євробусом. 

Окрім того, з 13:30 до 20:00 у Центральній міській бібліотеці (вул. Воскресенська, 23) можна взяти участь в інформаційному семінарі для представників  бізнесу та ГО "Співпрацюй або зникни: уроки Європи для України"; лекції про європейські можливості для молоді.

О 18 годині запланований показ короткометражних фільмів та дискусія про європейські цінності.

З програмою тематичних заходів можна ознайомитися на сторінці проєкту “ЄврОбус” у соцмережі.

© 2020 poltava-inform

Мої відео