Полтава Інформ

У Дніпрі пройшов І Всеукраїнський конкурс “Міні-міс та міні-містер УТОГ - 2019”

У Дніпрі пройшов І Всеукраїнський конкурс “Міні-міс та міні-містер УТОГ - 2019”
172495 ПЕРЕГЛЯДІВ

У суботу, 5 жовтня, у рамках ІІІ міського фестивалю "Ми Вас Любимо" відбувся Всеукраїнський конкурс краси “Міні-міс та міні-містер”серед слабочуючих дітей. Вісім дівчаток та вісім хлопчиків віком від 7 до 10 років з різних куточків країни змагалися за звання найкрасивіших.

Показати свою красу до Дніпра приїхала 9-річна Мелінда з Ужгорода. Захоплені оплески збирає дизайнерське вбрання дівчинки.

«Моя сукня демонструє любов до рідної країни. На ній — поле, соняшники, маки, блакитне небо — це все наша рідна Україна», — розповіла дівчинка.  

Сценарій “Міні-міс та міні-містер” не відрізнявся від класичних конкурсів краси. Учасники дефілювали у модних вбраннях, презентували себе в конкурсі “візитівка” та демонстрували таланти: танцювали, показували пантоміми та співали жестовою мовою.

Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського “Солідарність” вже не перший рік підтримує Обласне товариство глухих. Тож не оминули й сьогоднішнє свято. Із подарунками для маленьких красенів та красунь завітала  віцепрезидентка МБФ “Солідарність” Яна Іванілова.

«Каждому из участников конкурса, отдельно мальчикам, отдельно девочкам, мы подготовили тематические подарки от нашего фонда. Чтобы у детей остались хорошие яркие впечатления от конкурса, от нашего города и гостеприимства, и каждый уехал с позитивным настроением и с победой», — розповіла Яна Іванілова.  Звання «Міні-містер» отримав 10-річний Максим із Волині, а корону найкрасивішої — 9-річна Мелінда із Ужгорода. 

https://www.youtube.com/watch?v=DILra6eRulY&feature=youtu.be
 

Автор: МБФС

© 2020 poltava-inform

Мої відео