Полтава Інформ

20 вересня пройде Всесвітній Марш за безпечний клімат

20 вересня пройде Всесвітній Марш за безпечний клімат
65592 ПЕРЕГЛЯДІВ

20 вересня пройде Всесвітній Марш за безпечний клімат, в якому візьмуть участь більше 150-ти країн. Мільйони людей з кожного куточка Землі обєднаються заради однієї цілі – збереження нашої планети. 

Протести відбудуться буквально за три дні до того, як міжнародні лідери зберуться у Нью-Йорку на саміті ООН, щоб розповісти про свої плани з подолання змін клімату.

Не омине Марш і українських екологічних активістів. Зі своїми вимогами вони пройдуть від Михайлівської площі через Європейську і аж до Офісу Президента України.

Учасники Маршу вже мають свої рішення екологічної проблеми, які вони озвучать представникам команди Володимира Зеленського:
1. 100% чистої енергетики!
2. “Ні” викопному паливу!
3. Енергоефективність – пріоритет №1!
4. “Ні” дотаціям у тваринництво!
5. Зеленому місту – зелений транспорт!
6. “Ні” одноразовому пластику!

Варто зазначити, що екологічна проблема – це не щось далеке й невідоме. Вона підійшла надто близько, щоб продовжувати її ігнорувати. У російському Сибіру все ще тривають пожежі. Згорає флора та фауна в «легенях» нашої планети – лісах Амазонії. Деякі вулиці Одеси нагадують річки через численні потопи.

За прогнозами вчених, ми точно та впевнено рухаємося в сторону глобального потепління, яке охопить всю Землю.

Шведська школярка Ґрета Тунберґ у 2018 році власним прикладом популяризувала екологічний рух. Щоп’ятниці вона з іншими школярами йшли до місцевих парламентів, щоб запитати: чому ми маємо вчитися заради майбутнього, якщо цього майбутнього може не бути?

Якщо одна людина може зробити так багато, то лише уявіть який вплив матимуть мільйони. Адже в будь-якій боротьбі головне єдність.

 

Автор: Dnipro Inform

© 2020 poltava-inform

Мої відео