Полтава Інформ

Били молотком по голові – засуджено чоловіка та жінку, які скоїли розбійний напад на пенсіонера і вбили його сина (ФОТО)

Били молотком по голові – засуджено чоловіка та жінку, які скоїли розбійний напад на пенсіонера і вбили його сина (ФОТО)
198678 ПЕРЕГЛЯДІВ

За публічного обвинувачення прокурорів Покровської окружної прокуратури судом ухвалено вирок двом громадянам за умисне вбивство та розбійний напад (п. 6, 12 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187 КК України). Чоловіка, якому також інкримінували вчинення крадіжки (ч. 3 ст. 185 КК України), засуджено до 15, а жінку – 14 років 10 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прокурори у суді довели, що у ніч на 6 жовтня 2021 року раніше судимі за корисливі злочини 41-річний мешканець м. Мирнограда та його 31-річна подруга прийшли до приватного будинку чоловіка, у якого остання до цього неодноразово позичала гроші.
 
 
Побачивши на порозі власника оселі, засуджені нанесли йому 6 ударів по голові молотком і сокирою – від отриманих тілесних ушкоджень 59-річний потерпілий помер. В іншій кімнаті вони зустрілись із 86-річним батьком вбитого. Один з нападників тричі вдарив пенсіонера кулаками по голові і руці та, погрожуючи вбивством, став вимагати у нього грошові кошти.
 
        
 
Заволодівши грошима хазяїв у сумі 18 000 грн, вбивці з місця злочину зникли, натомість вже наступного дня були затримані правоохоронцями.
 
На вирок суду вони чекали під вартою.

 

© 2020 poltava-inform

Мої відео