Полтава Інформ

ЗАПРАЦЮВАВ ОНОВЛЕНИЙ ДРАЦС У ВІННИЦІ

ЗАПРАЦЮВАВ ОНОВЛЕНИЙ ДРАЦС У ВІННИЦІ
349693 ПЕРЕГЛЯДІВ
WOW-новина для всіх жителів Вінниці - запрацював оновлений ДРАЦС
Його стіни ще довго памʼятатимуть події 14 липня 2022 року: десятки загиблих, сотні поранених, зруйновані будівлі…
Адже того дня після ракетного удару росіян серйозних пошкоджень зазнав і Вінницький ДРАЦС, який надавав свої послуги вінничанам з 1980-го року.
Завдяки співпраці з міською владою, сьогодні містяни та гості Вінниці можуть реєструвати народження дітей, шлюби та інші значущі події у світлих та комфортних умовах. ▫️
Наразі його капітальний ремонт уже завершено.
 
Презентували оновлений ДРАЦС керівник Управління у сфері державної реєстрації актів цивільного стану та проставлення апостиля Департаменту державної реєстрації Міністерсва юстиції України Ірина ДУБИКІВСЬКА, очільник Центрального управління Мінʼюсту Кирило МІНЕНКО, його заступники Дмитро СТРУЦЬ та Олена ЯКОВЮК, регіональні координатори Василь КАВАЦЮК, Віталій ГДИЧИНСЬКИЙ та мер міста Вінниці Сергій МОРГУНОВ.
«Станом на зараз по такій величині й по такій якості ремонту й зручності для людей це один з найкращих РАЦСів в Україні й вінничани можуть цим пишатися. Дуже дякуємо міському голові за те, що він зрозумів, що РАЦС - це обличчя міста. І після жахливого ракетного удару наших неадекватних сусідів його не просто відновили й відреставрували зі збереженням автентичності, а зробили сучасний відділ, який буде користуватись попитом не тільки у вінничан, а й гостей столиці регіону. І я думаю, що це теж буде однією із візитних карток Вінниці», - зауважив Кирило МІНЕНКО.
Додатково тут розміщена й уже працює державна нотаріальна контора.
«Люди можуть одружитись й одразу підписати шлюбний договір або зробити будь-які майнові та немайнові речі, які їх цікавлять для того, щоб потім не думати про документи, а жити спокійним сімейним життям», – додав Кирило Міненко.
Для місцевих жителів та гостей міста нагадуємо, що Відділ державноі реєстраціі актів цивільного стану у місті Вінниці Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиціі (м.Киів)
працює за адресою:
21009, м.Вінниця, вул. Замостянська, 26А.
Телефони: (0432) 32-71-42
Графік роботи відділу: вівторок-п‘ятниця - 08.00-17.00 год., субота - 08.00-15.45 год., неділя - понеділок - вихідні дні (понеділок - здійснюється державна реєстрація смерті).
Обідня перерва- 12.00-12.45 год.
 
Чекаємо на Вас!

© 2020 poltava-inform

Мої відео