Полтава Інформ

Вітаємо з днем митника України!

Вітаємо з днем митника України!
385997 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вітаємо вас з нагоди Дня митника, який відзначається з повагою до вашої важливої ролі в забезпеченні безпеки та ефективності митного контролю. Ваше посвячення та професіоналізм допомагають зберегти національну безпеку, боротися з контрабандою та забезпечувати законну торгівлю.

Від імені ІА УКРАЇНА ІНФОРМ висловлюємо вам нашу щирість та вдячність за вашу незмінну відданість службі та високий рівень професіоналізму. Ваша робота на кордоні допомагає забезпечити економічний розвиток нашої країни та зберегти її суверенітет.

Митники - це справжні герої, які щоденно стикаються з викликами та небезпеками. Ваша міцна воля та впевненість у справедливості роблять нашу країну сильнішою. Ми пишаємося тим, що ви - частина нашого великого військового колективу.

Бажаємо вам міцного здоров'я, невичерпного ентузіазму та успіхів у всіх ваших професійних зусиллях. Нехай кожен день буде наповнений новими досягненнями та радісними моментами. Дякуємо вам за важливу роботу, яку ви виконуєте, і нехай вам завжди супроводжує перемога!

З повагою,

ІА УКРАЇНА ІНФОРМ

© 2020 poltava-inform

Мої відео