Полтава Інформ

Зі світлим святом Вас Христового Воскресіння! Миру, злагоди та скорішої перемоги!!!

Зі світлим святом Вас Христового Воскресіння! Миру, злагоди та скорішої перемоги!!!
311469 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нажаль, цього року ми знову зустрічаємо Великдень, продовжуючи боротьбу за власне майбутнє, даючи відсіч ворогу щодня. Дехто з нас зустрічає це свято в окопі під шквальним вогнем з того боку фронту, хтось – на зв’язку з іншої країни, хтось – у дорозі, а хтось вдома, чи то з рідними, чи в очікуванні повернення близьких. Але, навіть не дивлячись на усі складнощі сьогодення, ми єдині у цей день і ми знаємо, що правда у цій боротьбі за нами.

Ми щиро вітаємо кожного українця й українку зі світлим святом Христового Воскресіння і бажає тихих днів і ночей без тривог, хвилювань, щоб жодна погана новина не була в цей день і наступні з вами. Від чистого серця ми дякуємо нашим захисникам за можливість зустріти це свято за те що вони бережуть нас і наше майбутнє. Нехай Господь захищає наших героїв і допоможе їм повернутися додому живими, де їх чекають рідні та близькі.

В цей недільний день ми хочемо побажати блага, добра і, найголовніше, скорішої перемоги. Нехай на душі буде тепло і спокійно, над головою буде мирне й чисте небо, без жодної темної маринки. Нехай це свято подарує розуміння, гармонію і радість одне до одного, щоб кожен знайшов у собі сили лишите все погане позаду. Бажаємо, щоб всі жалі та образи пішли геть, а залишилися тільки любов, щастя і добробут.

 

З Великим святом Святої Пасхи, Україно!

 

© 2020 poltava-inform

Мої відео