Полтава Інформ

З Днем військового журналіста! І з Днем єднання!

З Днем військового журналіста! І з Днем єднання!
433302 ПЕРЕГЛЯДІВ

          Цього року, саме 16 лютого, в нашій країні відзначається два свята, а саме: День військового журналіста і День єднання. Українські військові журналісти традиційно відзначають професійне свято в цей день з 2018 року, нині ж ця дата збіглася з Днем єднання

В умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного й не тільки тиску на суспільну свідомість, найголовніше, що є в такій ситуації – це саме єднання народу. Але хто як не працівники ЗМІ, завжди боряться з ворогом як на інформаційному фронті, так і на полі бою, висвітлюючи саме достовірні події и факти, знищуючи ворожі фейки щодня, щогодини та щохвилини.

Вітаємо усіх військовослужбовців-захисників, митців, публіцистів, фотожурналістів, телевізійників, та інших наших колег, причетних до інформаційної сфери. Ви вірно стоїте на захисті нашої Неньки і саме завдяки вам у ворога немає шансів. З Днем військового журналіста! З Днем єднання!

В цей день ми щиро вітаємо усіх і кожного й обов’язково закликаємо, що варто пам’ятати  кожного, хто боронив і боронить Україну! Єднаймося заради Перемоги, віримо у наші сили і все обов’язково буде Україна!

© 2020 poltava-inform

Мої відео