Полтава Інформ

☝?Центр протидії дезінформації при РНБО України підтверджує, що вчителів окупованого Криму під загрозою звільнення примушують до поширення в соціальних мережах Криму постів в підтримку дій російської армії в Україні.

☝?Центр протидії дезінформації при РНБО України підтверджує, що  вчителів окупованого Криму під загрозою звільнення примушують до поширення в соціальних мережах Криму постів в підтримку дій російської армії в Україні.
350365 ПЕРЕГЛЯДІВ

☝?Центр протидії дезінформації при РНБО України підтверджує, що  вчителів окупованого Криму під загрозою звільнення примушують до поширення в соціальних мережах Криму постів в підтримку дій російської армії в Україні. 

❗️Так зване окупаційне "министерство образования" поширило серед навчальних закладів Криму інструкцію з вимогою  до вчителів розмістити не менше трьох постів за даною тематикою та фото начебто українських полонених. ❗️Таким чином російська пропаганда намагається створити красиву "картинку" - начебто підтримки російської агресії пересічними росіянами.

☝?Довіряйте лише перевіреній інформації

???Боремо #інфотерор разом!

?#stoprussia

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia

© 2020 poltava-inform

Мої відео