Полтава Інформ

Нове свято в Україні. День Єднання

Нове свято в Україні. День Єднання
267300 ПЕРЕГЛЯДІВ

Так, в українців тепер є ще одне свято затверджене на державному рівні. З’явилось воно на фоні останніх подій в Україні.

14 лютого був підписаний Указ Президента про затвердження нового свята, а саме День Єднання, яке відзначають тепер 16 лютого. Зранку в середу українці масово одягли вишиванки, деякі школярі пішли на навчання навіть з прапорцями синьо- жовтих кольорів. На державних установах також замайоріли прапори. Цим очільник держави хоче показати світові нашу єдність.

Як повідомляли, що 16 лютого найімовірніше стане  днем нападу і символічно було зроблено свято єдності. Інформація про напад добре, що виявилась хибною.

Українці в соцмережах заповнили свої стрічки святковими публікаціями.  До цього руху також приєднались багато зірок. Одним з найактивніших патріотів та прихильником даного свята виявився український продюсер Олексій Потапенко (Потап).

Днями також з’явилася інформація про відведення російських військ від українського кордону. Але не поспішаємо радіти, тому що у випадку з Росією краще побачити, ніж почути просто слова. Так вважать в НАТО, як вони заявили поки, що деескалації не помітно.

Добре, що нападу РФ не сталося. Головне не панікувати. Гривня почала міцнішати. Після того, як Мін Оборони Росії заявили про відведення військ від кордонів, ця новина миттєво почала свій вплив на ринки. Наприклад акції на біржах ЄС та ф’ючерси в США почали рости.

На українському міжбанку почав падати долар. Досить гарні новини для інвесторів. Українська гривня зростає. Також ці новини вплинули на нафту. Нафта знизилася з максимумів приблизно 2014  року. Ціни в Європі на енергоносії також впали.

Президент США Джозеф Байден закликає Володимира Путіна вирішити всі питання дипломатичним шляхом. І це буде кращим закінченням цього загострення. Позиція Америки іноді дивна. Наприклад сьогодні в Києві в Посольстві США немає жодної живої душі.

З останніх джерел інформації стає відомо, що на вулицях Львова з’явилось багато авто з дипломатичними номерами. Що цим хотіло показати керівництво Америки, незрозуміло.

Також варто додати приємну новину до цього всього. Як всі ми знаємо, що зараз проходять Олімпійські ігри 2022 у Пекіні. І сьогодні Україна отримала першу медаль. Отримав срібну медаль в лижній акробатиці Олександр Абраменко. Пишаємось та приєднуємось до привітань.

Залишається вірити, що в Україні найближчим часом позитивно вирішиться та зменшиться напруження в стосунках з країною- агресором. Хочеться побажати всім мирного неба над головою. Єднайтесь!

Теги: День єднання,свято,український прапор

© 2020 poltava-inform

Мої відео