Полтава Інформ

Примусове вилучення лева

Примусове вилучення лева
379235 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Державна екологічна інспекція Карпатського округу ініціює примусове вилучення лева.

Як зазначалося раніше, на Івано-Франківщині, один з жителів тримає дику тварину у приватній власності, проте під тиском небайдужих місцевих жителів та інспекторів Державної екологічної інспекції, власник погодився передати лева у спеціальний притулок.

За місцем проживанням лева для контролю процесу його передачі з приватної власності до притулку прибули інспектори держінспекції.

Для процесу транспортування тварини було залучено спецтранспорт з кліткою. Проте власник тварини не погоджувався добровільно  віддавати дику тварину.

Через те що процес перевезення лева не вдалося нормально закінчити, Державно екологічною інспекцією розпочинається процес примусового вилучення лева, також  до справи було залучено робітників  Національної поліції, якими був складений  протокол про адмінпорушення за статтею 88-1 та ст. 89 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Справу передадуть до суду.

 

Як зазначається на офіційній сторінці Державної екологічної інспекції, справа лева перебуває під їх контролем та про подальші дії в справі буде повідомлено.

 

© 2020 poltava-inform

Мої відео