Полтава Інформ

Чоловік з Одещини грабував людей, щоб забезпечити жінку

Чоловік з Одещини грабував людей, щоб забезпечити жінку
294955 ПЕРЕГЛЯДІВ

На Одещині чоловік 23-х років займався тим, що обкрадав будинки людей, а також магазини. При чому робив він це не задля наживи у звичному розумінні цього слова, а для того, щоб забезпечити свою кохану – 40-річну жінку.

Жителі сусідньої Херсонської області повідомляли, що у них стався ряд злочинів. У два будинки хтось проник і викрав звідти речі. При чому здебільшого те, що забрали, було не властиве звичайним крадіям. Серед зниклих речей були посуд, будівельні матеріали, гаджети та навіть постільна білизна. Окрім цього обікрали й два магазини, там зловмисники взяли алкоголь та продукти.

Підозри швидко поширилися на незнайомих людей. Люди помічали чоловіка та жінку, яких раніше ніколи не бачили. Їх зовнішній вигляд був достатньо дивним, неохайним, тому запідозрили їх в чомусь було дуже легко. І люди не помилилися – крадіями дійсно виявилася ця пара.

Як встановлено наразі, крадіжками займався саме одесит. Це чоловік, якому 23 роки й він вже судимий. Жінка раніше не була помічена в участі в злочинних діях. Їх знайомство відбулося тоді, коли хлопець перебував в місці позбавлення волі, вони листувалися. Після виходу чоловіка звідти вони з'їхалися, проте місця проживання у них не було. Вони зробили собі намет у лісі, та проживали саме в ньому. І саме хлопець у результаті вирішив за допомогою крадіжок забезпечити свою співмешканку речами.

Поліція знайшла парочку. В їх імпровізованому "будинку" знайшли крадені речі, а також їжу, наявність яких вони пояснити не змогли. Хлопець зізнався у своїх правопорушеннях та його було затримано. Що ж буде з жінкою – наразі невідомо.

© 2020 poltava-inform

Мої відео