Полтава Інформ

Загальнонаціональний університет Суспільна Академія Наук пропонує знижки на курси з англійської на польської мов для іноземних студентів!

Загальнонаціональний університет Суспільна Академія Наук пропонує знижки на курси з англійської на польської мов  для іноземних студентів!
43654 ПЕРЕГЛЯДІВ

Суспільна Академія Наук пропонує знижку «EARLY BIRD» для абітурієнтів та студентів університету. При даній акції ви отримуєте знижку - 40 злотих на кожен місяць курсу, яка діятиме протягом всього першого року навчання . Окрім цього, вам не прийдеться сплачувати вступний внесок, який становить 400 злотих. 

                                                       

Програма курсу «Польська для навчання» пристосована до вимог та потреб студентів, досвідчені викладачі університету проводять майстер-класи на практичне використання польської мови в навчанні. 


                                                                   

Також, Центр Іноземних Мов САН у Варшаві, запрошує на курс "English for five" учнів, які вступають на спеціальність Англійська філологія. Даний курс допоможе прибрати недоліки в граматиці та лексиці, а також підняти рівень англійської мови до рівня вільного володіння.
Після проходження курсу, учасники отримують сертифікат про його закінчення, виданий фундатором.
Кандидат має можливість скористатись акцією, якщо зробить повну онлайн-реєстрацію на вибраний напрям навчання та надасть необхідний набір документів у приймальне відділення університету.

АКЦІЯ ДІЄ ДО 15 ЛИПНЯ 2020 РОКУ!


                                                       

© 2020 poltava-inform

Мої відео