Полтава Інформ

257 магістрів отримали дипломи з відзнакою: найкраща демонстрація рівня викладацької майстерності та фахової підготовки в Полтавському педагогічному

257 магістрів отримали дипломи з відзнакою: найкраща демонстрація рівня викладацької майстерності та фахової підготовки в Полтавському педагогічному
259688 ПЕРЕГЛЯДІВ

29 лютого 2024 р. у Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка відбувся випуск магістрів, які на відмінно опановували складові освітніх програм. Урочиста академія була особливою як для випускників, так і для викладачів, бо роки їхнього навчання – це яскраві оригінальні ідеї, творчі наукові підходи, щира дружба і цікаві відкриття.

Відкрили урочистості ректорка Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка Марина Гриньова та перший заступник міського голови міста Полтава Валерій Пархоменко. Вони наголосили на особливій відповідальності молодих спеціалістів у сфері розвитку та відбудови України, адже знання, які магістри отримали в університеті, та той неоціненний досвід, який передали їм наставники, у подальшому допоможуть вирішувати складні завдання відновлення нашої держави та сприятимуть її зростанню як провідної європейської країни.

«Нехай цей день буде для вас не лише підсумком навчання, але й початком нових захоплюючих подорожей. Я бажаю вам великих успіхів у всіх ваших майбутніх проєктах, і нехай ваші досягнення будуть світлими прикладами відданості та працьовитості», – звернулася до випускників Марина Вікторівна.

Усі присутні подякували захисникам за можливість навчатися та працювати і вшанували пам’ять випускників, викладачів, які разом з тисячами українців за нашу свободу віддали найцінніше – життя.

Учасники заходу зазначили, що навчання в ПНПУ імені В. Г. Короленка – це особлива сторінка в історії життя кожного і вона відкриває нові обрії та горизонти. Святкова подія назавжди запам’ятається студентам восьми факультетів, адже вони отримали дипломи з рук ректора та деканів, почули на свою адресу багато ґрунтовних настанов та отримали в подарунок неймовірну концертну програму. У заході брали учать: народний аматорський естрадно-музичний центр «Вікторія», танцювальна група Українського народного хору «Калина» імені Григорія Левченка, студія естрадної пісні «Глорія», народний ансамбль народного танцю «Весна», джаз-квартет «Черкоманда», творча лабораторія сучасного танцю «Soul Dance», народний хореографічний колектив «Міленіум», народний ансамбль сучасного балету «Марія» та спеціальні гості – уславлений гурт «Краяни».

Від імені магістрів-випускників слова вдячності висловив магістр Початкової освіти Андрій Базалій: «Зараз ми розгортаємо нову сторінку своєї життєвої книги. Якою вона буде – кольоровою чи чорно-білою, глянцевою чи матовою – залежить від нас. Однак упевнений, що знання, якими озброїли нас викладачі, є міцною запорукою успішного старту професійного становлення».

Кожен, хто навчався в університеті, ніколи не буде колишнім короленківцем, адже фраза «Найкращий та вічний – це наш педагогічний» – це справжній код успіху!

 

© 2020 poltava-inform

Мої відео