Полтава Інформ

Відділ інноваційної діяльності та міжнародних зв’язків провів ознайомлювальний онлайн-захід для здобувачів про міжнародну академічну мобільність

Відділ інноваційної діяльності та міжнародних зв’язків провів ознайомлювальний онлайн-захід для здобувачів про міжнародну академічну мобільність
192286 ПЕРЕГЛЯДІВ

18 січня 2024 р. відділ інноваційної діяльності та міжнародних зв’язків Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка організував і провів онлайн-захід, під час якого представив можливості участі у програмах міжнародної академічної мобільності в рамках програми Європейського Союзу Erasmus+ KA1 та міжінстутуційних угод з закордонними закладами вищої освіти для студентів університету.

Під час презентації провідний фахівець відділу інноваційної діяльності та міжнародних зв’язків Владислав Ганнущенко поділився інформацією про те, як знайти оголошення про початок конкурсу на участь у програмі міжнародної академічної мобільності, процес подання заявок, умови участі, перелік необхідних документів та терміни їх подачі. Учасники заходу також ознайомилися з переліком університетів-партнерів ПНПУ імені В. Г. Короленка, до яких студенти можуть здійснювати міжнародну академічну мобільність та особливості навчання в цих закладах.

У зустрічі взяла участь студентка Навчально-наукового інституту іноземних мов ПНПУ імені В. Г. Короленка Дарина Вовк, яка брала участь у міжнародній академічній мобільності та навчалася в Університетському коледжі Копенгагена (Данія). Студентка поділилася своїм досвідом навчання в іноземному закладі вищої освіти, розповіла про особливості навчального процесу в данських університетах, про курси, які вивчала, а також поділилася цікавими спогадами, набутими під час навчання.

Міжнародна академічна мобільність у ПНПУ імені В. Г. Короленка здійснюється в рамках програми Європейського Союзу Еразмус+ КА1 та міжінституційних угод із закордонними закладами вищої освіти за підтримки адміністрації університету, ректорки Марини Гриньової та проректора з наукової роботи Василя Фазана. Участь студентів та співробітників у таких програмах сприяє інтернаціоналізації та розвитку співпраці університету на міжнародному рівні.

 

© 2020 poltava-inform

Мої відео