Полтава Інформ

Полтавський педагогічний підписав меморандум про співпрацю із ГО «Інноваційні обрії України»

Полтавський педагогічний підписав меморандум про співпрацю із ГО «Інноваційні обрії України»
369237 ПЕРЕГЛЯДІВ

3 січня 2024 р. академічна спільнота Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка і члени громадської організації «Інноваційні обрії України» зустрілися у змішаному форматі, щоб обговорити перспективи різноаспектної співпраці.

Науковці Полтавського педагогічного мають позитивний досвід співпраці з «Інноваційними обріями України», залучені до реалізації проєктів, підвищують кваліфікацію на базі ГО, навзаєм члени організації брали участь у роботі конференцій, зорганізованих у ПНПУ імені В. Г. Короленка, обговоренні ОП та ін. Успішний досвід співпраці дозволив вибудувати перспективний план взаємодії і підписати меморандум про співпрацю.

Документ про співпрацю підписали ректорка ПНПУ імені В. Г. Короленка Марина Гриньова і голова правління ГО «Інноваційні обрії України» Тетяна Шарова. Тетяна Михайлівна наголосила: «Попереду багато спільних проєктів, оскільки члени Громадської організації та науковці Університету – активні, цілеспрямовані та небайдужі до різноманітних напрямків, в які занурені з професійної точки зору. Тому, вбачаємо за потрібне і надалі формувати потужну команду однодумців і розширювати кордони».

Сторони домовилися спільно брати участь у професійних об’єднаннях за фахом/спеціальністю; проводити наукове консультування; обмінюватися інформацією з питань взаємного інтересу; проводити заходи, спрямовані на підвищення кваліфікації та оволодіння новими компетентностями; сприяти в організації та проведенні академічної мобільності; організовувати та проводити спільні міжнародні наукові заходи; організовувати та проводити літні школи, вебінари, бінарніх лекції та ін.

Ректорка ПНПУ імені В. Г. Короленка професорка Марина Гриньова подякувала адміністрації університету, деканам, науковцям, а також представникам ГО «Інноваційні обрії України», співзасновникам, партнерам і активним членам організації за активну участь у розробці програми співпраці. Марина Вікторівна наголосила, що Полтавський педагогічний відкритий до співпраці з креативними організаціями. «Особливо втішно для мене як очільниці університету бачити що серед активних членів ГО «Інноваційні обрії України» – наші викладачі і випускники. Переконана, що нам вдасться реалізувати спільно багато важливих для сучасної науки й освіти проєктів».

«Щиро дякуємо ректорці Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка Марині Гриньовій за можливість співпраці та формування сучасного вектору в освітньому та науковому просторі», – резюмувала Тетяна Шарова.

 

© 2020 poltava-inform

Мої відео