Полтава Інформ

МОН проведе тестування для магістрів

МОН проведе тестування для магістрів
397879 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Студенти, що цього року закінчують навчання на магістратурі за фахом «Публічне управління та адміністрування» мають пройти тестування. Молодь складатиме апробаційний єдиний державний кваліфікаційний екзамен. Іспит проходитиме в онлайн форматі. Тестування триватиме три години.

 

Екзамен студенти писатимуть  на комп’ютерах чотирнадцятого грудня. Магістри із всієї України писатимуть тестування. Захід проходитиме у тридцяти п’яти містах України. Перелік міських центрів можна переглянути на офіційному сайті міністерства освіти та науки. Тест складатиметься з сто п’ятдесяти запитань на написання яких студенти матимуть сто вісімдесят хвилин.

 

В аудиторіях обов’язково мають бути присутні технічні працівники навчального закладу, медпрацівник та контролер, який спостерігатиме за ходом написання тестів. Спостерігачі від міністерства також відвідають екзамен.

 

Весною планують провести апробаційний тест для студентів двох спеціальностей: «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза» та «Ветеринарна медицина».

© 2020 poltava-inform

Мої відео