Полтава Інформ

Скільки немовлят зареєстрували та які імена надавали в Ічні протягом 2020 року

Скільки немовлят зареєстрували та які імена надавали в Ічні протягом 2020 року
182122 ПЕРЕГЛЯДІВ

За інформацією Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), минулого року на Ічнянщині фахівці відділу державної реєстрації актів цивільного стану зареєстрували народження 153 малюків, з яких 123 – у місті. До речі, хлопчиків народилося на 7 більше, ніж дівчаток.
Цікаво, що першою дитиною у 2020 році, яку зареєстрували і в районі і в місті, стала дівчинка Міланка. Завершив список зареєстрованих у високосному році малюків хлопчик, який 28 грудня став довгоочікуваним подарунком під ялинкою для щасливих батьків.
Варто зазначити, що найпоширенішими іменами серед ічнівців були Анастасія, Вероніка, Софія, Діана, Марія, Тимофій та Олександр. Серед рідковживаних та нетрадиційних імен батьки обирали у 2020 році Аміна, Дамір, Айдар.
У новому 2021 році, станом на 4 січня, до працівників відділу державної реєстрації актів цивільного стану батьки новонароджених ще не зверталися за отриманням перших документів малюків – свідоцтв про народження. Нагадаємо, у новоспечених батьків є місяць для державної реєстрації народження дитини.

© 2020 poltava-inform

Мої відео