Полтава Інформ

Френк Лемпард: тренер «Челсі» процвітає завдяки тиску в клубі

Френк Лемпард: тренер «Челсі» процвітає завдяки тиску в клубі
26030 ПЕРЕГЛЯДІВ

Френк Лемпард каже, що він прийшов в «Челсі» в якості тренера «для перемоги» і «процвітає за рахунок тиску» в клубі.

За підтримки власника-мільярдера Романа Абрамовича «Челсі» до сих пір витрачала найбільше грошей в Європі, витративши 200 мільйонів фунтів стерлінгів - і було укладено шість великих угод.

У минулому сезоні клуб перебував під забороною на трансфер, зайнявши четверте місце в Прем'єр-лізі і програвши у фіналі Кубка Англії лондонському «Арсеналу».

Лемпард сказав, що прихід нових гравців «змінює ситуацію».

Він сказав: «Я прийшов на роботу не для того, щоб боротися за четверте місце або запрошувати гравців академії; я прийшов сюди, щоб перемагати. У минулому році ми не могли набирати гравців, а в цьому році клуб прийняв рішення залучити гравців.

«Це змінює ситуацію і ми готові працювати».

«Челсі» запросив до збірної Німеччини Кая Хаверца за 72 мільйони фунтів стерлінгів, а також співвітчизника Тімо Вернера за 48 мільйонів фунтів стерлінгів і гравця збірної Англії Бена Чілвелла за 45 мільйонів фунтів стерлінгів.

Марокканець Хакім Зіеч також перейшов на «Стемфорд Брідж» за 36 мільйонів фунтів стерлінгів, в той час як захисник Тьяго Сілва і Маланг Сарр приєдналися до безкоштовних трансферів.

У минулому сезоні Лемпард був змушений виставити на поле ряд молодих людей з академії, при цьому клуб було накладено санкціями ФІФА за порушення правил по залученню молодих гравців, але тепер очікування вище, враховуючи інвестиції в команду.

Лемпард сказав: «Вимагати від мене більшого має бути стандартним. Я не хочу говорити про заяви».

«В минулому році ми були дуже щасливі за місця в Лізі чемпіонів. Ми дуже захоплені справою, якою хотіли займатися.

«Я здивований, якщо ви не подумали, що я не знаходився під тиском в минулому сезоні. Я зростаю в тиску. Це те, що я люблю робити».

© 2020 poltava-inform

Мої відео